top of page

Try-out in Cuijk, 4 augustus 2022

In mei dit jaar zijn we weer met de repetities begonnen na de Covid periode. We moesten echt weer op gang komen. Gelukkig hadden we een flinke aanwas van nieuwe zangeressen dus konden we ons voor het eerst met 16 zangeressen presenteren in het festival Cultuur aan de Maas in Cuijk.


Om goed voor de dag te komen hadden we flink gerepeteerd om een programma van zeven liederen te laten horen.We zongen o.a. 'In this Heart' van Sinead o Connor, 'Like an Angel' van ABBA en 'The Blessing' in een mooie bewerking van de Celtic Women.Onder leiding van Frans zongen we ook het gevoelige Zweeds volkslied 'Vem kan Segla' met de tekst 'Ik kan zeilen zonder wind, roeien zonder spanen. Maar afscheid nemen van een vriend kan ik niet zonder tranen'.


We sloten ons optreden af met het prachtige lied 'One Voice' van the Wailin' Jennys, een lied dat ons eraan herinnert dat we er alleen samen een mooiere wereld van kunnen maken.Aan het eind van de dag gaf Frans nog een recital op het Severijns-orgel van de Martinuskerk. Hij speelde een reeks van koralen van J.S. Bach. Er waren op dat moment niet meer zoveel toehoorders in de kerk. Maar de aanwezigen die er wel waren konden genieten van zijn mooie spel.

Al met al was het het voor ons een geslaagde middag. Vol vertrouwen konden we verder werken aan het concert op 11 december in Groesbeek.
Comments


Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page